Even geen patiënt zijn, dat is waar wij aandacht aan geven bij Wellness & Welzijn. Het kan u overkomen dat u wordt gegrepen door een ziekte of dat u wordt opgenomen in het ziekenhuis. Er wordt veel aandacht gegeven aan enkel het medisch inhoudelijke. Een andere aandacht is dan een welkome afleiding.

“even geen patiënt zijn”

Tijdens een behandeling hoeft u zich niet bezig te houden met het ziek zijn en is er volledige aandacht voor u en uw welzijn. Een authentieke behandeling, zoals een massage of een gezichtsbehandeling, geeft afleiding, ontspanning en persoonlijke aandacht. Wanneer u zich gewaardeerd en meer “happy” voelt, voelen wij dat ook. Patiënten, bezoekers, mantelzorgers u bent welkom en u bent het waard!

Een greep uit ons assortiment is:

“Let`s boost your skin” 30 min. € 35,00
We starten deze behandeling met een reiniging, gevolgd door een peeling wat op een zachte wijze uw dode huidcellen verwijdert en uw huid nog meer laat stralen. Daarna is er keuze uit epileren of oneffenheden verwijderen.
“Chilling me softly” 60 min. € 55,00
We starten deze behandeling met een zachte reiniging met een verfrissende tonic. Gevolgd door een lysing wat op een zachte wijze uw dode huidcellen verwijdert en uw huid nog meer laat stralen. Daarnaast krijgt u een korte gezichtsmassage en onder het genot van een gezichtsmasker worden uw handen of voeten gemasseerd. Eventueel epileren we uw wenkbrauwen om uw gelaatsuitdrukking nog mooier te laten uitkomen. We sluiten de behandeling af met een verzachtende crème en u krijgt, naast deze mooie herinnering, een kleinigheidje mee.
“Relaxing massage” 30 min. € 35,00
Gericht op pure ontspanning en naar uw behoefte van aanraking. U heeft een keuze tussen een massage van uw gezicht, nek, hoofd, hand, voet.
“Happy feet” 30 min. € 35,00
Een en al zachtheid en verzorging van uw voeten die ook aandacht en afleiding vragen. U krijgt een warme, reinigende compres en een scrub op basis van olie die uw voeten zijdezacht maken. Gevolgd door een massage die uw zware voeten licht maken. Tot slot worden ze verwend met een voedende crème of worden de nagels gelakt. Voor de “Happy feet men” worden de nagels in model gevijld.
“Magic touch” 30 min. € 35,00
Een en al zachtheid en verzorging van uw handen die ook aandacht en afleiding vragen. U krijgt een warme, reinigende compres op basis van olie die de handen zijdezacht maken. Gevolgd door een massage die uw zware voeten licht maken. Tot slot worden ze verwend met een voedende crème of worden de nagels gelakt.
“Keep the flow up” 30 min. € 35,00
Reiki
Bewuster van je lichaam door energieën.
Make-up 50 min. N.t.b.
Feel Beautiful
Voor bijzondere gelegenheden.
“Beautiful gentlemen” 60 min. € 55,00
Combinatie van een lichaamsmassage en een gezichtsbehandeling. We starten met een nek en schouder massage. Daarna wordt uw gezicht gereinigd en gemasseerd. We sluiten de behandeling af met een verzachtende crème en u krijgt, naast deze mooie herinnering, een kleinigheidje mee.

NB: Alleen pinnen is mogelijk. De prijzen zijn alleen van toepassing in het UMC Utrecht.

Zit uw behandeling er niet tussen? Laat het ons weten, samen zoeken we de behandeling die het beste bij u past. Ook als het geen wellnessactiviteit is kunt u bij ons terecht .Wij doen ons uiterste best om u van dienst te zijn om uw wens in vervulling te laten gaan. Wij komen ook aan bed en buiten het ziekenhuis komen wij ook graag bij u thuis!

Surprise Surprise

Even een ander cadeau dan een bosje bloemen?
Vraag naar onze cadeaubonnen en geef een herinnering cadeau.

Locatie

Op donderdagen zijn wij gevestigd van 09.00-17.00 uur op de “Poli Ondersteuning bij Kanker”. U kunt ons ook op andere dagen bereiken.